ING – fraude mail

Hieronder ziet u een voorbeelden  hoe fraude mail aan u kan worden aangeboden die de naam van "ING Bank België" gebruikt.

Ga hier nooit op in!
klik zelfs nooit op een link in deze mail !!!
deze komt zeker nooit van uw bank.

U kunt als u zo'n mailt krijgt door sturen naar uw bank
bij deze mail is dit valse-email@ing.nl

 

December 2016 : "Voorkom preventie blokkade"

schermafbeelding-2016-12-06-om-09-17-10

December 2016 : "ING Betaalpas wordt gedeactiveerd."

schermafbeelding-2016-12-05-om-10-12-23

Geachte klant,

De ING spendeert veel aandacht en zorg aan de beveiliging en integriteit van al onze bankrekeningen. Graag vragen wij u dan ook aandacht voor het volgende. Afgelopen jaar is de ING, samen met veel andere Belguim banken, doelwit geworden van grootschalig internetfraude. Daarom zijn wij afgelopen maanden een grootschalig project gestart om dit te bestrijden. Alle online bankrekeningen dienen te worden gekoppeld aan een nieuw ontwikkeld beveiligingssysteem, waarmee verdachte bewegingen en ontwikkelingen op uw online bankrekening sneller worden getraceerd en opgelost.

Er is geconstateerd dat uw online ING rekening nog niet voorzien is van het nieuwe beveiligingssysteem.Wij vragen u dan ook 5-10 minuten van uw tijd om deze update compleet te maken, om zo de beveiliging te voltooien.

Gebruikt u onderstaande link: Klik hier DUS NOOIT DOEN!!!

Na de update zal er door een van onze medewerkers nog contact met u worden opgenomen om het gehele proces te voltooien. Wanneer het gehele proces gereed is zal u weer als vanouds gebruik kunnen maken van het online bankieren via ING. Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Hoogachtend,

Klantenservice

Copyright © 2012 ING - Alle rechten voorbehouden | ING Electronic Banking products include SSLEay 0.8.1 ©